Tuintjes Tapas Tour

Aan het eind van de zomervakantie wilden we iets met de buurt doen. Eerst dachten we aan een barbecue, maar we vonden dat toch niet zo’n goed idee.
Uiteindelijk kwamen we op het idee om een soort buffet langs alle tuintjes te doen. In elk tuintje krijg je iets anders te eten of te drinken. Mijn zus deed de ‘organisatie’ en ik maakte de poster voor de Tuintjes Tapas Tour.

Ik heb een google maps foto gebruikt om de omtrek van de tuintjes te maken en daarna heb ik google earth en eigen foto’s gebruikt om de tuintjes na te maken. Ik heb deze poster in illustrator gemaakt. De kleuren van de tuintjes heb ik overgenomen uit de poster van de Sustainable Development Goals. En nog één dingetje, de witte tuintjes deden niet mee, dus daarom hebben die geen kleur.

Op de achterkant had ik nog een klein stukje belangrijke informatie gezet, zodat het overzichtelijker was.

We hadden ook even snel een groepsapp aangemaakt en ik vind het ook wel grappig om de profielfoto te laten zien die ik daarvoor gemaakt heb. Het is in precies dezelfde stijl

Het was een heel groot succes. Het was heel gezellig en er waren veel lekkere dingen. Hieronder staan een paar foto’s van de Tuintjes Tapas Tour.