Interieur Visual

Mijn eerste opdracht van het tweede jaar voor Grafimedia, heet Interieur Visual. In deze opdracht moesten we een kamer in Photoshop maken die ook nog eens in perspectief stond!
Hierboven ziet u de before (de bovenste) en de after (de onderste). Ik heb bijna alles veranderd aan de kamer. Ik heb gekozen voor een moderne stijl, met beton en hout als hoofdmateriaal. Ook staan er planten in de kamer, dat paste er goed bij, vond ik.
De eerste stap was om een kamersoort uit te kiezen. Je kon bijvoorbeeld een woonkamer of een hobbykamer maken. Ik heb gekozen voor een slaapkamer.
Nadat je de keuze had gemaakt ging je eerst een lege kamer op internet zoeken. Als je die gevonden had kon je meubelen gaan zoeken voor in de kamer, bijvoorbeeld een bed of een lamp.
Als je hiermee klaar was kon je beginnen in Photoshop. Ik heb eerst het bed in de kamer geplaatst, daarna daarna de rest. Ook heb ik het uitzicht en de muren veranderd.

Ik vond dit een erg leuke opdracht om te doen en heb er daarom ook veel tijd in gestoken. Ook heb ik er veel van geleerd.