Mijn inspiratie

Hier vertel ik over wat mij inspireert.

Ik vind het leuk om gebouwen te ontwerpen. Meestal schets ik ze eerst en daarna maak ik ze soms in Sketchup en render ik ze in Twinmotion. Ik word geïnspireerd door andere gebouwen en vormen. Ook soms door de natuur. Ik vind deze inspiratie soms als ik een beetje op Google aan het rond kijken ben of bijvoorbeeld als ik iets moois op Insta zie.
Soms is het iets kleins wat ik kan gebruiken in een gebouw zoals bijvoorbeeld kozijnen. Maar het kan ook een mooie vorm of het materiaal zijn.

Hieronder staan een paar gebouwen die ik heel vet vind.

Ik vind de filmpjes van Mark Rober ook heel interessant. Hij legt moeilijke dingen uit met makkelijke taal. Ook maakt hij graag rare dingen waar hij wereldrecords mee breekt, zoals het grootste waterpistool. Hij gebruikt zijn bereik ook om goede dingen voor het milieu te doen. Zo heeft hij samen met MrBeast (een YouTuber met meer dan 65 miljoen abonnees) het goede doel Team Trees opgericht. Met het geld dat de twee grote YouTubers ophalen planten ze bomen door middel van drones. Ze hebben nu al meer dan 20 miljoen bomen geplant.

Klik op de foto om naar zijn YouTube kanaal te gaan.

Someone's Made The World's Largest Super Soaker – Sick Chirpse

Ook haal ik inspiratie uit dronefoto’s. Ik vlieg ook zelf drones, dus als ik naar andere foto’s kijk kan ik bepaalde dingen gebruiken uit andere foto’s, zoals de hoogte waarop de foto is genomen.
Klik op de foto hieronder om meer over drones te weten te komen.

DJI Mavic Mini 2: precio, lanzamiento y todo sobre dron 4K más barato de  DJI | TechRadar